Welcome to our blog

Cloud B igračke – od posebno biranih materijala

Cloud B igračke – od posebno biranih materijala

Proizvodi su vrhunskog kvaliteta, od posebno biranih materijala, strogo kontrolisani tokom celog procesa proizvodnje, sertifikovani i re-sertifikovani svuda po svetu, kako bi slobodno i sa sigurnošću mogli reći da su Cloud B igračke BEZBEDNE ZA DECU.

Tranquil TurtleBezbrižna Kornjača –  Sam proizvod napravljen je od posebno biranih materijala, isključivo bezbednih za decu, testiran je i atestiran kao pogodan za sve uzraste, odnosno 0+ godina
Tranquil Turtle proglašena je dečijom igračkom godine na dodeli nagrade TOTY 2013 godine.

Emituje dva zvuka; zvuk okeanskih talasa i prelepe opuštajuće melodije, poseduje mogućnošću podešavanja glasnoće muzike. Takodje može se podešavati jačina svetla, a talasi mogu da se pomeraju ili da stoje u mestu. Tranquil Turtle se automatski gasi nakon 23 minuta.

Sleep Sheep® (Uspavana Ovčica) je jedan od najboljih prijatelja Nežnoj Žirafi , ona i još neki drugari zajedno su članovi Cloud B družine. Osmišljeni su da pomognu vašem detetu da lakše utone u dubok i miran san.

CLoud B Gentle Giraffe On The Go sa zvukovima
Spavajte tiho i nosite žirafu sa sobom. Ovaj verni dečiji saputnik je pravo iz džungle doneo četiri nove zabavne i umirujuće melodije.
Spremna je da bilo koje okruženje pretvori u mirnu oazu sna i spokoja za Vašeg bebca.
U svom muzičkom asortimanu ima 4 fantastične melodije: Safari groove, Jungle trails, Victoria falls i Babbling Brook.

— admin